Call : 381-18-529-373

Archive for March, 2011

Иницијатива ”црни квадрат”

Драги моји земљаци. Покрећем ову иницијативу не са разлогом да било коме стављам прст у око већ једноставно зато што је наша обавеза да не заборавимо. Шта год вам сервирали на телевизији и новинама разни аналитичари,Слађини другари, или пак политичари који остарише пред нашим очима, чињеница је да се ТО ДЕСИЛО. Бомбе јесу падале, народ јесте гинуо, осиромашени уранијум јесте бацан на све стране.
Не желим да тражим више кривца. Многи су мртви. Не желим да будем огорчен, много времена је прошло. Желим само да имам један дан у години, мој 911, дан када се осећам стварно лоше и када мислим на све те јадне људе. Још увек ми је у глави лелек полицајца који сам случајно чуо преко мотороле, који се затекао у нишкој Шуматовачкој улици и кога командир покушава да смири јер је он полудео од призора који је затекао.
Ово је наш ”дан сећања”. Данас ставите црни квадрат уместо своје слике на фејсбук, твитер, скајп. И немојте никоме ништа објашњавати. Само се на секунду сетите свега што се десило. То је довољно. Као што рече наш покојни Патријарх, ”Будимо људи иако смо Срби” .

Хвала
Душан Вучковић

Read more

New e-learning course about e-colaboration is kicking off

New join Microsoft and Faculty of Electronic engineering course about e-collaboration is starting on 03/21/2011 at www.pil-vb.net. The topic for the course will be Microsoft’s Live@Edu cloud platform for educational institutions. At the moment we have more than 700 registered students for the course (3/21/11) .

Read more